Lépj be Facebook profiloddal!

Sercegő Serpenyő Bisztró

Ízlett 2019.06.14. - Házhozszállítás, Szállítási idő: 40-55 perc
Sajttál: fasza, rizs sosincs elrontva (ez nagy szó), a krumpli rendesen meg van sütve, nem félig nyers (sajnos a mai budapesti mezőnyben ez is nagy szó), a sajtok rendben vannak. Áfony dzsemmet hol kapok hozzá, hol nem (ennyi az össz hiba, sebaj). Hamburger: Ahhoz képest, hogy nem a hamburger a fő profilja az étteremnek, nagyon jó. Futár: ételt mindig kihozza még meleg állapotában (ezzel szerintem már ötösre teljesít), és az extrákban (köszön, jó étvágyat kíván, borravalót megköszöni, kutyával kedves) is tökéletes.
Ízlett 2019.03.23. - Házhozszállítás, Szállítási idő: 55-80 perc
Köret: rendben volt (ez szerintem fontos, legtöbb helyen elbasszák a rizst, és nem sütik meg eléggé a krumplit, itt ez soha nem fordult még elő velem), sajtok: rendben voltak (normális méret, nincs kifolyva a panírból, stb.).Röviden: a sajttál semmi extra, ugyanakkor hibátlan, rendre ugyanaz stabil jó minőség. Futár: kicsit több, mint egy óra volt, mire kiért, dehát hétvégén rendeltem vacsora időben, aki ennél sokkal kevesebb időre számít olyankor, annak nincs realitás érzéke. Ételt melegen kihozta, köszönt, jó étvágyat kívánt, borravalót megköszönte, kutyámra mondott 1-2 kedves szót, vagyis hozta a 100-ot. Megjegyzés: még ajándék lekváros palacsintát is kaptam, ami külön heje-huja, mert ha valamit nem állok neki itthon sütógetni, az a palacsinta, viszont hébe-hóba elég jól tud esni. Külön köszi.
Ízlett 2019.03.17. - Házhozszállítás, Szállítási idő: perc
Korrekt sajttál, pláne ár/érték tekintetében. Van benne apró trükközés (szerintem vmi diópótlóval van megoldva a diós camembert), de ötletes megoldás, íze okés.
Ízlett 2019.03.17. - Házhozszállítás, Szállítási idő: perc
Csirkeszárnyak rendesen átsütve (manapság ennek már örülni tudok :D ), a krumpli is majdnem 100-ig megsütve (de az átlag házhoz szállítós éttermek ennél sokkal nyersebben szokták kiküldeni), a csípős öntet íze is fasza (lehetne külön tartályban az öntet, de ebbe az árba belefér, hogy csak rá van öntve a szárnyakra). Összességében egész patent kaja árkategóriájához képest. Órát nem néztem, de normális időben kiérhetett a futár, ha nem türelmetlenkedtem. Futár normális, köszön, borravalót megköszöni, jó étvágyat kíván. Mit lehetne még elvárni egy futártól? Simán ötöst kap ő is.
  • 5000 ft feletti rendelés esetén ajándék üdítő.
  • 5000 ft feletti rendelés esetén ajándék üdítőt küldünk.

  • 2 db pizza rendelés esetén ajándék desszertet küldünk.

Szolgáltatás
  • Házhozszállítás
Szállítási terület
Konyha
Nyitvatartás
H - V: 10:30-22:45
Elérhetőség
Telefon:

36202846691

Cím:

1092 Budapest - IX. kerület Ráday utca 22.

Fizetési lehetőségek
Bankkártya
OTP SZÉPkártya
Valuta: Ft
Értékelés
cpo.hu 87%, 11 vélemény